nikdy nehledá jiný možnosti
a celej život
spokojeně konzumuje
jen svoje domněnky-
- po snídani
chodí rád dospávat sny
ke kterejm nikdy neměl klíče-
-a je taky docela možný
že to tak má většina lidí
a víš co je ještě zvláštní?
že každej když se ráno probudí
kouká
jakoby mu to vadilo