Free
Free
ještě včera
veselé barvy
dlouhé vlasy
zelené uniformy
pendreky a pěsti
v podchodech
a na náměstích
a o čem
houkají sovy z lesa dnes?
a o čem
budou houkat zítra?
Huxley nebo Orwell?
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
Komentáře (1)
Komentujících (1)