neovladatelná zvědavost
na malém městě
posedlá životy těch druhých
kouká z okna do okna
a při prvním pohledu
žaluje a soudí
"kdo by to byl bejval řek
takovej blbec to byl
a najednou si koupí auto
konečně přišlo jaro
budem se dívat na televizi"
Ani k tomu netřeba maloměsto. Lid je zvědav a drb udržuje chod společnosti. V době, kdy o sobě povíme vše v tvářoknihách si spokojeně rozkrájíme soukromí. Líbí.
17.03.2019 18:05:20 | Now
Je to tak, maloměsto
všude kam se podíváš
a díky soc.sítěním (né cítěním)
se maloměsto vyvalilo, jako vřed.
Dík.
17.03.2019 19:14:36 | Yry