Anotace: Xx Pár slov světu xX
Co je to svět?
Co znamená?
A co pro něho znamenám já?
? ? ?
Teď zhasl
Potemněl v neslyšení
Nevidění
Necítění
Možná prozíravě.
Aby se vyhnul odpovědi.
A možná, že se sám na chvíli zamyslel
A zažil rozhořčení.
A kdyby mohl něco změnit
Třeba by i změnil
---
Což z něj dělá mého bratra.
Bratra v bezmoci.
Bratra v nevědění.