~VEPŘI~
- -☺- -☻- -☺- -
☻…slyšeli jste?
Že včera ve tři
byli ve při
vepři?
☻…jeden ten si
oči protře
potom natře
zbylé vepře
růžovo a bleděmodře.
☻…ptám se
milý kmotře
a ty vepře
někdo utře?
Nevím,Petře.
☻…ale stalo se
že jsou ti vepři
zase ve při
„kdo šetří
má za tři“???
☻
Tak ty vepře
kmotře Petře
třeba medem natři
pozor,
pak je kmotře
Petře
pepřem
nepřepepři.
☺.☺.☺
Oni i ti vepři
…jsou stejní…
(jeden je za osmnáct
druhej za jednadvacet
bez tří)
No jo,
jsou to vepři
že by to byli i bratři
ti přepepření vepři?
Růžoví i bleděmodří.
Kvik…☻
~~~