Karle Kryle
Z hrobu volám vás Karle Kryle,
země česká nám zase hnije,
povstali staří bolševici v šiku,
že jste se toho nedošil máte kliku,
my zůstali tu v dlani s kusem mýdla,
poslouchaje staré vaše fláky,
andělé zase polámaná mají křídla,
my pijeme pivo na vás paňáky.
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: yarek, Iva Husárková, Frr
Komentáře (0)