Krásné vzpomínky mi to připomělo na dovolenou kdysi moc dávno u moře.
Asi si půjdu koupit zájezd k moři. Přeji hodně štěstí v další tvorbě. :-)
31.03.2019 19:30:06 | mirecek
Z krabice turistických vzpomínek. Mapky a průvodce, mořské oblázky (stále vonící mořem) pohlednice apod. Taky si rád někdy krabici otevřu a vyšplouchne na mě jižní sluníčko a hukot moře. Krása.
Pěkně napsaná báseňka.
22.03.2019 21:44:47 | šerý
Hora Epomeo z Ischie
nebo tamtéž Sant' Angelo
tam si kouzla krásy prožiješ
že zpět by se ti nechtělo...
22.03.2019 16:20:08 | Kapka