Anotace: ***
Stále jen čekat, čekat, čekat
svá přání do balíčku dát
zlatou stuhou je převázat
a stále jen čekat, čekat, čekat
Splní se přání- nesplní
a plynou roky, měsíce, dny
Stále jen hledat, hledat, hledat
své touhy do krabičky schovat
duhovým víkem přiklopit
a stále jen hledat, hledat, hledat
Dosáhnu touhy nebo ne
odžívám věci přítomné