Můj svět je malý
jak pecka třešně
co nosila jsem za uchem
místo náušnic
Když jsme se smáli
běhali v dešti
hledali slunce
jak květy slunečnic
Život je krásný
i když je sníh
je třeba hledět
za obzor
Tam najdeš poklad
vysoko ve větvích
kde roste spoustu
sladkých třešní
a každá uvnitř skrývá malý svět...