neumíme to jinak
a nic lepšího neznáme
jenže stejně to občas chceme změnit
ty nejistý jistoty
i jistý nejistoty
a pak zase přijde čas se zařadit
natáhnout bačkory
něco si přečíst
a na všechno se vykašlat
Návod k životu se dovíme v klídku ve stádě. Je třeba jen... okolní smrádek. Jsem taky zařazen... Hm, asi to tak bude.
24.03.2019 22:16:09 | šerý
Krásné moc krásné
24.03.2019 13:32:35 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA