mám...
mám ústa na tvým čele
mám ruku na tvym nahym břiše
mám nehty pod tvou kůží zarytý
a na jazyku zas to známý klišé...
mám svý tělo ve tvym náručí
mám ho ve tvý posteli
mám hlavu na tvym rameni
ale mý myšlenky teď k němu letěly...
Komentáře (1)
Komentujících (1)