Anotace: ...
Mlč
jako draci z papíru
v bezvětří
Jako dlaně
bez čar života
Vlci kořist zavětří
Mlč
jako domy ulic
nad ránem
na okraji měst
Milovat zůstanem
Prach se snáší
z hvězd
Mlč
a bude to jako loni
v konjunkci naší planety
Mlčí rty a naše srdce
Mlčíme já
a potom ty