Anotace: Jo je to tak...
krásný komentář... Každý o svém soudu rozhoduje tím, jak nakládá se svým životem.
28.02.2007 16:11:00 | RešHeNúnHe
Očistěte svá srdce a buďte milosrdní. Ať je vaše srdce
velké jako oceán. Neposuzujte druhé, abyste sami nebyli souzeni.Uvědomte si, že nejvyšší Soudce ponechává život, i když by ho mohl kdykoli odebrat. Chrání vás a bdí nad vámi, ačkoliv je tu tolik nepřátel, ve vás i kolem vás.
27.02.2007 23:35:00 | Lota