Klára
A to jsem ti neřekl Kláro,
že to s tebou bylo strašně málo,
že jsem v koutě pro tě klečel,
že bych pro tě snad i brečel,
že bych jen pro tebe kvetl,
že bych pro tě svetr pletl,
že bych pro tě poklad našel,
že bych pro tě vejce snášel,
a to nevíš Kláro,
jak jsem řekl málo.
Přečteno 485x
Tipy 3
Poslední tipující: Malá mořská víla, Polux Troy, Now
Komentáře (2)
Komentujících (2)