.
Pokouším se
přiblížit střet
Bludná srážka
s milovnicí obzvláštníků
Útočník napříště
nebude smět
předpovědět pravidla obětem
Pracujme na odvaze
smetí je horší
nad našimi hlavami
Co zbývá ?
čekat a čekat
na dračku
Řvu : Staň se mou násilnicí !
a tu zas: vstupuje do mě kompromis