Anotace: Pro všechny štíry :)
ach ti štíři-jsou ovšem bratránky rybek...to je mi známo a sám to mám ověřeno...:-D* ST*
05.04.2019 15:52:36 | Frr
Dobrá, jednou ji přečtu dcerce. Ale jinak si z ní půjčím i trochu pro sebe. My, vodní znamení bereme a dáváme a vyváženost mezi tím nám zajišťuje harmonii.
01.04.2019 09:59:32 | Now
Tahle je ze 3 co jsem četl nejpovedenější, hrdinka se ukáznila nebo přinejmenším zahrnuje do své exkluzivity 1/12 lidstva. Takovým odstoupením je z nedostatku naopak výhoda. Nazval bych česky "štír" nebo "znamení štíra". Možná ještě uspořádat rýmované verše do rytmu.
01.04.2019 07:59:13 | Karel Koryntka
Privátní "jízda" emotivních myšlenek z Tvé hlavy. Je zřejmé pečlivé provedení a navozená autorská upřímnost. Líbí.
31.03.2019 21:46:39 | šerý
Děkuji :) na půl já a na půl popis znamení štíra.. ale co kecám vlastně celá já :D
01.04.2019 06:12:27 | Polux Troy