Je večer - vlahý
jak rosa v květu
sama tam sedí
a promlouvá k světu
promlouvá k duši
k tlukotu srdce
k toku myšlenek
Je večer- chladný
jak neznámý příchozí
sny co přes den spaly
se najednou probouzí
náhle se zhmotňují
náhle jsou živé
Je večer - stejný
jak večery předešlé
zhasni světlo
ponoř se tam
kde jsi sám
mluv k sobě
mluv k neznámu
DECHBEROUCÍ A NÁDHERNÁ BÁSEŇ...
01.04.2019 20:37:28 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Moc dekuji Lenko
02.04.2019 00:57:06 | Schedir
:-)
02.04.2019 01:20:32 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA