Balada o čarodějce
Moci tak silou
ovládnout tvé srdce..
By neleželo pustě ladem..
V touze tak silné ..
hořet pro emoce..
Netrpět více hladem..
Čarodějka chtivá
S černou magií si hraje ..
V bílé ...roucho smáčí
Posílá vlky do kraje ..
Chytne si ..
když zatouží
usilovně svádí..
Dravostí posedlá ..
Líbá těla hadí ..
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Polux Troy
Komentáře (3)
Komentujících (3)