Autor této básněv případě tohoto díla zřejmě rád užívá frází, které stále dokola zmiňuje...
Rýmy jsou laciné a nepřesné.
Báseň je příliš jednoduchého vyjádření. Je nutno mít pro řeč hlubší Cit :-)
Třebaže autor psal s dobrým záměrem, dal tam zpolovic kus sebe a smísil to s otřepanými běžnými frázemi.
03.04.2019 17:23:35 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA