Ta potřebná rada, jak správně žít, je zřejmě jediné místo kdy autorka sáhla hlouběji do svého nitra a "vylovila" skutečné téma. Věřím že tohle žena opravdu potřebuje, aby jí muž dával. Aby ji vedl. Může mít i požadavky, nebo se zlobit atd., ale měl by vzít ženu pod svou odpovědnost.
Básnička zní málo autenticky (tj.slova nezabírají) a není dobře nazvaná, zkus začít znova a stavět právě na potřebě té "rady". Tudy by mohla vést cesta.
05.04.2019 11:18:36 | Karel Koryntka
ach pane Koryntko, velmi nerad nabývám dojmu, že veškerá Vaše "originální" kritika je směsicí perfekcionalizmu pýchy,šerosleposti neumětelství a impotence ve vnímání ducha básní.....škoda-sám jste přece ochuzen......*upřímnou soustrast*:-)*
06.04.2019 11:24:50 | Frr
Johanko,máte to velmi silné a emoční ale ty veršíčky by chtělo jinak v tom řádkování poskládati... Johaninko,cítím,že to vůbec nemáte leké a soucítím s Vámi...
04.04.2019 21:14:24 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA