Anotace: ...
"boty mokré ze sněhu" jistě víš jak vyjádřit lépe. Potom obsahově dělají trochu paseku ty "múzy" před koncem. Básnička je celá o vztahu, rozloučení a snění ve vzpomínkách. Ty múzy tam najednou foukají z jiné strany. Klidně tam radši zopakuj "bez mých snů".
05.04.2019 13:24:22 | Karel Koryntka