Anotace: Nástřely nových básní... nebo nesouvislé pásmo.
"chtěl bych si ulehnout" asi není česky nejlépe. A zrovna odstavec o šílenství může být sám o sobě už nadprůměrnou básní a plno ostatních zrýmovaných nápadů se povedlo. Na tréninku se básník jeví jako ve výborné formě, vyřídilka pracuje pohotově na 100%, ale jak to bude na závodech? To je přece jenom na umění klíčové a nejtěžší. O ČEM vlastně napíšeme?
05.04.2019 13:44:09 | Karel Koryntka
prosím prosím-Tvá báseň má slibně gradující spád-jen ten podivnej novotvar:"jabloňozdobím" jej brzdí....
s úctou Tvůj zdejší soukmenovec Frr :-D
05.04.2019 09:48:44 | Frr