Anotace: Moje první .....
I ve slovech mladého buřiče (takového toho bojovníka za vlastní pravdu) se může objevit faleš a líbivé předstírání. Hrdina se snaží předvést sám sebe jako oběť existenciálních otázek, které zdá se je možné zaplašit snad pouze alkoholem. Na cestě bytem objeví další šance (vypnout a pustit si hudbu) a jeho finální kurva spokojenost konzumenta vrhá podezření jak to bylo s těmi "nočními můrami" a jestli nakonec nechlubí i tou chmelovinou.
06.04.2019 07:46:16 | Karel Koryntka
hihi,člověk si teď může pohrát s myšlenkou,zdali jest to první báseň či první takto prožitá noc :DD hahahaááá :))
05.04.2019 23:17:43 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
VELMI KRÁSNĚ UPŘÍMNÉ DÍLO.. VÍTÁM VÁS NA LITERU :-)
05.04.2019 22:32:13 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Píšu rád
Mám to rád
Chci lidem dát
Důvod mít se rá
05.04.2019 22:43:24 | Nezvaný a nevkusný
Překrásné :-)
05.04.2019 22:49:33 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA