Přísliby
.
Toužíš-li příliš často
otevírat sarkofágy
Tady je kafe za sto
a k němu za víc
polibek - cigárko - rady
A pokud ti na tom závisí
svíráš-li křečovitě bůžky
Tady je panák za tisíc
a za míň stálé místo
pistole a Puškin
.
.
Přečteno 216x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, vlnka, Polux Troy
Komentáře (2)
Komentujících (2)