Anotace: .
Sem jsem vstoupil s nadějí, protože název je pěkný a otázka jeden z nejúčinnějších prostředků básníka. Úvahy jsou ale předložené spíš povrchně, mnohde hala bala nesouvisle (lineární rovnice) nebo i nevhodně (třeba s tím zvracením). Opravdu se mi líbí pouze otázka "věří v něco Bůh?" Ta je podnětná.
No je-li pravda že všechno ví, tak asi v jeho případě nemá už čemu "věřit".
09.04.2019 20:48:41 | Karel Koryntka