Na poslední řádek bych přidal jedno maličké písmenko, aby se zvýraznila jakási zápletka která v konci vzniká. Jinak je práce přepečlivě podaná se snahou o co největší, definitivní přesnost a odstup. Autor sám sebe při práci "nerušil" aby se tak řeklo. Tak to má být, autor má jeden jediný pokus a nemůže si dovolit zaškobrtnout.
10.04.2019 07:44:59 | Karel Koryntka