Kvarteto
.
Nechte mě keře snít
oblečen spoře a zbit
pokopán zimou předešlou
Nechte mě louky snít
okousán brouky a zpit
jarem jež přede svou
Nechte mě stromy sít
co mi ran radno utržit
léty než kořeny zarostou
Nechte mě listy hnít
zmáčen místy a klid
podzimu pod rosou
.
.
Přečteno 224x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Frr, Polux Troy, vlnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)