Cesty po tepnách
Anotace: Marečkovi... (po pár sklenkách vína a jednom pohledu pravdě do očí - v opačném pořadí)
Jak tolikrát už předtím
znova se hroutí svět
z padělanýho štěstí,
z popela cigaret;
jak jejich dým mi mizíš,
když nadosah Tě mám
- dotekům vzdálen příliš,
moc blízko vzpomínkám...
Jen otisk svojí dlaně
vypálils pod kůži.
Štěstí víc nedostanem,
smutek nám nesluší...
Ač krev je sladší vína,
z bolesti mívám strach;
cesta je nehostinná
žiletkou po tepnách...
Komentáře (1)
Komentujících (1)