mam rád čtyřveší. maj smysl, když dávaj smysl:-) když sopu dobře "řemeslně zvládnutý" a maj vtip. to všechno se ti povedlo do čtyř dát. navíc sem se pobavil:-) tak 100 ( třeba na to pivo).
01.03.2007 18:19:00 | kulishak
Ty jsi povedené kvítko-snad Tě neřídí sám Lucifer.
Hodnotím Tě,zasmála jsem se.
28.02.2007 11:43:00 | s.e.n