biologicky vzato
stal jsem se
nástrojem života
a sám z břicha vyveden
se tam pořád vracím
Básnička s názvem je vždycky lepší než bez. Tento název je velmi dobrý, pomáhá ujednotit a shrnout autorův záměr a hraje (snaží se) v jakémsi o úroveň vyšším obrazu. Obsahu však příliš nerozumím, zejména poslední 2 řádky dělají dojem že mnoho povyku pro nic.
17.04.2019 08:04:54 | Karel Koryntka