Rozpad
.
Lámou se charaktery
Odštěpky létají všemi směry
Každý den tě straší někdo jiný
Nejedls smutnou kaši ?
Ochutnej aspoň odvar z viny
Hasta la vista
a do ruky kámen
Dokud v mysli straší boj
bojíš se
Zkouška sirén zkouška sirén
právě proběhla zkouška sirén !
Nastala divočina - včelí roj
Blíží se nový den
a s nocí ti dochází
bití
Silně oviněn
mysl tvá stroj
a nebude to pitím
.
.
Přečteno 221x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Petbab, Frr, vlnka, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)