Šedé brzké odpoledne
Plné smutných zpráv
Staré MHD třesoucí se
Po rozbité cestě
Malý ostrůvek zeleně
Se smutným ptactvem
Záchytný bod
K ukrytí sebe sama
Komoušské dvojdomky, železářství a benzíny
V nich se ukrýt
Na konci cesty
Starý zámek ve spáleném městě u řeky