běžím jako o život
už se stmívá
rozum to nechápe ale srdce musí jít dál
hyeny vyčkávají
stromy
ty stromy teď už šíří jenom strach
všichni stojí za mými zády a ukazují si na mně
říkají si mezi sebou jak jsem neschopný
posmívají se mi
dělají to tak abych o tom věděl
chtěl jsem něco říct
ale neměl jsem ústa
mluvili za mně
určili mě jako vítěze jackpotu
postavili před zeď..
někdy to tak je
měsíc svítí a slunce pohasíná
a nikdy nic to neznamená
ale jednou za čas
to ty můžeš za to že nevyšlo slunce
můžeš za to že byla válka
můžeš za to že musíme být tady
jak já chtěl jen večeřet
a já chtěl být doma se ženou
já chtěl být jinde
všichni chtěli být pryč ale nikdo neuměl říct pravdu
jen lhali a jeden druhého plácali po zádech
zatímco moje zdechlina se válela v rohu místnosti
tam mám to své místo
zdá se
že už napořád
stále běžím jako o život
k namalovanému moři
nahoru
tam je můj domov
tam jsem chtěl vždycky být
tam jsem patřil
tam jsem byl a taky přestal být šťastný
tak se teď ptám tichého večera
co mám dělat?
kam mám jít?
chodím si a nevím už kam
zapomínám
na všechny
na všechno
ztrácím
a nepotřebuju už nacházet
je osm patnáct večer
zima
Nemůžu si pomoct
Ale
Ale
Ale
Spát
To je zavřít oči a usnout