nad mraky
užívat si nicoty
čert vzal čas a vyrobil hodiny
slova jsou popel a popel byl papír
malý svět do kterého se už nic nevejde
všechno co jsem měl jsem poztrácel
budu si brát svou ruku do dlaní a podepřu si ji koleny
jenom jedno malé píchnutí a potom už bolestnevrmor
vznáším se pod polštáři z popela
ale stoupám pořád výš a výš
tak vysoko že ani nedohlédnu na zem
stoupáme spolu ale je mi to jedno
tady nejsou hodiny tady není čas
mraky ustoupily mému letu na měsíc
mému styku s hvězdami
už mě znovu nikdy nepohřbíš
mám tě v kříži
nad mraky jsou všechny dny stejné
popel si lehá na zem
země vychladne
jako když vidíš obzor před východem slunce
ale je pořád ještě tma
nad hroby zapomenutých nadějí se vznáší mé prázdné tělo
s duší umlčeného dítěte
modré je nebe nad hlavou
tráva se zase zelená
nikdy by mě nenapadlo že už nenajdu svůj klid
Přečteno 304x
Tipy 13
Poslední tipující: Avola, aravara, Marten, Anděl, Frr, šerý, Kapka, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)