Anotace: .
Miniaturka opět bez chyb. Nazval bych česky "děti noci". Co takhle zkusit něco většího, pořádně se zavrtat do tématu a pracovat na něm intelektuálně ne minutu/hodinu ale týden/do roztrhání těla? Nebo už něco takového je?
20.04.2019 08:43:58 | Karel Koryntka