Anotace: ....
Šepot, vítr se schoulí
do vteřin z probuzení
tiše jen šeptali
Dálky co v nich krása není
Ohně co doutnají
brány se otevírají...
Když tuší
Jen se mění...
co tak ruší
tu všednost,tu naději...
Zvukomalebné :-)
19.04.2019 17:11:37 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA