Anotace: od Rosy věnováno 729, spoluautorky Misha a Rosa
Sbírka: Hrstka kvítků povzbudivých
Ó má věčná Vřelosti!
Kde na tomto světě jsi ukrytá,
Ty nejvyšší jsi Vzácností!
Ty jsi to, co nám schází,
avšak Cesta k Tobě je tak blízko nám!
Vždy nám správný směr ukáže,
dívá se nám do očí i do tváře,
jak velmi je pronikavá!
Někdy je Cesta dlouhá a trnitá,
tak naplň mne, Vřelosti naplň až dosyta!
Nikdy Tě totiž není Vřelosti dost,
tak zjev mi svoji přítomnost!
Tvá přítomnost mezi námi je velmi silná,
v Ní, jen v Ní se člověk z Citů vyzná
Nechť skrze nás, ať se šíří dál,
ten, kdo jí dává nejvíce,
přemýšlí jako král
Jen nejčistší Cit v našich srdcích je uschován,
z Nějž, ctěná Vřelosti stavíme Tobě stan!
V Ní je náš osud skryt,
jen Ona nás zví uchránit
Ten, kdo se Vřelosti otevírá,
křísí v srdci Věčnost, nový věk
Proto Tě Vřelosti prosíme,
vstaň a zůstaň mezi námi
Vždyť vzácnější Tys nad hvězdami!
Jsi Věčnost, jež nemá počátek
TA BASEN HREJIVE VYSTIHLA,CO CÍTÍM
19.04.2019 21:45:01 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
máš pravdu a soucítím s Tebou
19.04.2019 21:48:02 | Misha
SI MOC HODNÁ,DĚKUJI..
19.04.2019 21:53:26 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
pro Tebe učiním cokoliv, já děkuji za to, že jsi mě vždy opravila při psaní, někdo říká, že jsem někdy až moc hodná a někteří si to ode mne prý nezaslouží, abych byla na ně hodná
20.04.2019 13:51:08 | Misha
Ty jseš taková víla hihi
20.04.2019 13:53:02 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA