Úplněk
Tak jako Měsíc mám obličej sešlý
a na šedých očích mat popelavý
lemů kráterů stín za starou grešli
v obloucích obočí netlí doutnavý
vyhaslá ohniště v prahorách někdy
zrudlými pohledy uměli svádět
ve vesmíru všechno sladké je trendy
jinak tu není nic, kde lze dovádět
pražádný noční klub, ač je tma všude
odvrácená strana má tají leccos
myslela´s, že jsem kmet vlezlý, to ujde
nahlížím oknem do ložnic, můj etos
rytíře ve stříbře není dnes valný
která už byla by paf z růží zmrzlých?
z polibků na dálku, svět rychlopalný
ovládl eros mas planet zakrslých
tak jako Měsíc jsem odvrácen stejně
pravým obličejem svým do hvězd hledím
jsi-li svůdná, jako já, více-méně
zkus spatřit rub, svých zbraní ženských hledím
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, šerý, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)