Nikdy som sa necítila byť dosť dobrá,
nikdy dosť schopná.
Vždy sa mi letieť bránilo,
na zem ma vždy hodilo.
Preto som sa tak vždy bála padania.
No čím viac som sa ho bála,
tým viac som padala.
Až som sa postupne ku dnu prepadla.
Dno je riadna priepasť a hlboká jama, z ktorej sa ťažko dostáva.
Trvalo to tak dlho,
no moje zranené krídla stále krvácajú
a lietať už nevládzu.