Strach
Strach je všade,
kde sa pozriem.
Žijem v ňom
Žije vo mne
Chýba mi sloboda.
Tá v ktorej ťa nikto do ničoho nenúti.
V ktorej bojuješ len s démonmi,
ktorých prizveš.
V ktorej sa nemusíš skrývať
za každý roh.
Choď do hlbokej vody
Choď na vysoké vrchy
Choď rýchlo proti vetru
a prekonaj svoj strach.
Ale čo ak nechcem?
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, P.Balam, Frr, Cappp, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)