Na to, že Ti je 16, to je dobrý - Ale zkus i tu svou básničku přečíst nahlas - možná pak vyměníš, vymažeš nebo doplníš slova, abys zachoval nějaký rytmus. Pohraj si s tím. Dej tam trošku emocí (trápení) ne jen popis. Zatím to vypadá jako takový fotbálek na plácku, kde míč lítá od jednoho k druhému, jak do něj zrovna někdo kopne - spoluhráč i soupeř. Nakonec taky padnou góly (rýmy), ale mluvit se o nich nebude, jen se počítají... Piš, když Tě to baví (a holky na to letí ;-))
28.02.2007 13:00:00 | Ksíkos
Tak doufám, že se tomu klukovi daří a bojuje dál o své místo pod brankou. A třeba jednou opravdu bude to číslo 1 a nahradí Petra Čecha v brance???? kdoví, osud si s námi pohrává :-D
28.02.2007 13:00:00 | Horsi