Tys pro mne žena
plna jemnosti a krásy
Té vnitřní, co i s Tou vnější
v harmonii vykládá si
Po cestě své našlapuješ tiše
jak motýl dotýkáš se zlehka
i když den je někdy těžký
a tmy více nežli světla
A já Ti přeji …
ať:
pro Krásu planou Tvoje líce
za Lásku bojuj, ať ji máme více
zázrak Života, ať vidí Tvoje oči
s Nadějí vstávej a s Vírou
že Dobrem se vše končí
♥
překrásná :-))
24.04.2019 08:49:38 | Iva Husárková