Průměrný Čech
.
Průměrný Čech vypije 50 piv denně
Průměrný Čech rozumí kantonskému dialektu
Průměrný Čech pomiluje průměrnou Češku 2 x zítra, ale k dnešku..
Průměrný Čech radost všecku
spřádá do nitra..sem tam stříhá
A ..výhra!
Průměrný Čech nebere realitu jako něco co proběhlo, jde ještě
hloub a co probíhá odnáší
v igelitu z perfektmarketu
Průměrný Čech si váží svého zadku
a kopat se musí jednohlasně
vždyť přeci kus je jen
za kus
a staré je dítě pro
staré básně
Ó, průměrný Čech, jak
už to opakování průměrnosti
člověka unaví, jeho průměrný
obličej a láska co sama
se zadáví
Na orbit rád by
Na orbit rád by
průměrný Čech
s prdelí od trávy
.
.
Přečteno 212x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, šerý, Marten, vlnka, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (2)