Ubohá autorko pošlapaná cítím s tebou, ale je to přesně naopak. Dítěti ublíží ten, kdo mu chválí chyby, předstírání nevkus. Ostatně tato protestní básnička je hned lepší, hned o něčem. Jako kdyby to strašlivé zhanobení duši přece jen prospělo.
27.04.2019 06:59:28 | Karel Koryntka
vysmát se jde tak jednoduše
23.05.2019 10:13:09 | Kapka
zato žalování je nesmírně složité viď
23.05.2019 10:29:47 | Karel Koryntka
Ubohost člověka je v nadřazování se nad druhé a o tom vypovídají veškeré vaše komenty.
A proto Ubohý je tu vlastně jenom jeden z nás a já to rozhodně nejsem..
Kdo si libuje v takovém jednání není dobrý člověk a to jste opět potvrdil vaší reakcí na tuto báseň. Bez vašeho jmenování se vás dotkla a reagujete... S čistou duší by jste jen přečetl a šel dál.
Lidé vám podobní, kteří hledají tu moc, ponížit,Urazit, nadřadit se nad ostatní pomocí internetu jsou drobotinou v reálném životě..
Přeji vám krásný den
27.04.2019 09:38:20 | Laureta