ON:
Proč se ptáš
jestli zůstanu sám sebou
proč se tak hloupě ptáš
když odpověď znáš.
Usínáš
dnes naposledy podemnou
a naposled k sobě blíž
mě na dosah máš.
Ve hře světel a stínů
co ladně tančí po tvých bocích
vůně parafínů
já nechci se vzdát
V srdci hráz
a ve Tvých slaných očích
už vyperšel nám čas
a já nechci Ti lhát...
ONA:
Tak se ptám
jestli zůstaneš sám sebou
a místo místo mě
Ti vypní šrám
Usínám
Tvá silueta nademnou
a naposled k sobě blíž
Tě asi fakt mám
Světla svíček zvolna hasnou
tma se dere mezi nás
už vypršel nám dvoum čas
je třeba to vzdát
Vzpomínku na sebe krásnou
co zrcadlí se v našich očích
svět se s námi točí
i když měl by teď stát...
OBA:
Tak vstávej
otři si slzy
nakonec se tomu budeme společně smát
vstávej
ještě je brzy ztráty počítat
vstávej
otři si slzy
na svých cestách budeme si jen to dobré přát
vstávej
ještě je brzy
ztráty počítat...
chyby si vyčítat!