Kapky
Anotace: jedna dešťová :-)
Kapky ti zmáčí celý šos
Nebe je mělo jenom půjčené
No tak, jen neměj na ně zlost
Kdo ví, v čích očích byly zamčené
Kapky ti vlasy rozkrájí
Sklouznou se tiše dolů po spáncích
A pak, jak chmýří potají
Chladivý waltz po šíji zatančí
Kapky ti zmáčí košili
Potečou po těle jak vodopád
No tak, je to jen na chvíli
Každá z těch kapek si chce s tebou hrát...
Komentáře (2)
Komentujících (2)