Anotace: S láskou všem hledajícím. Ahoj.
JáTě vítám na literu,drahá Zuzanko,Ty jseš tu nová? :-)
Tvé verše září Světlem ukazujícím přímou Cestu :-)
Z Radosti bych Tě přivinula k sobě a podala Ti ten nejlahodnější nápoj a také kytici nevadnoucích, radostných fialek, protože Tvá duše je vzácná a nevadnoucí, cítím to z upřímnosti Tvých slov, jež zjevují krásu, kterou je Tvá duše tak mile protkaná :-)
S Láskou Lenka :)
PS: Po dopsání komentáře jsem se rychle podívala na Tvůj profil a vidím,že jsi tu pěknou řádků ticíců dní a to je úžasné :-)
Velmi ráda Tě poznávám...
28.04.2019 18:18:43 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA