mají svou hrdost
některé jsou vzteklé
jiné mají prostřílenou lásku jako cedník
v červeném světle semaforu
burcují slovesy muže
co nedokáží být věrní
zvedají ruce do výšky
pro mizérii gravitace
co jejich mládí táhne k zemi
Příroda to s námi má stále těší. "Romeové a Rytíři" na úbytě. Být povzneseným je stále pro kosmos (v nás) obtížnějším. Výborně, Jorte! Pěkné dílko.
29.04.2019 16:15:12 | šerý