Vypravěč
.
To co byl vítr
v jeho horkých dlaních
Podoben včelám které nespí
Jako akát bez okolních rostlin
Nutkavé odevzdání
Město na kopci v oparu
Myšlenka v zámotcích
doma rum a skorosmích
neznámá stopa v ztvrdlé hlíně
výstřel po poslední lani
To co byl vítr
v propustné pěsti
co kreslí děj ze starých zvěstí
o umírání
.
.
Přečteno 211x
Tipy 11
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková, básněnka, Marten, vlnka, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)