Jsi stálicí mého života
má hvězda
za kterou jsem
zapřáhla svůj vůz
čistá láska
jedna z mých věrných
nesmrtelných múz
Jsi můj tep i dech
klid i spěch
úsměv
radost i věčný strach
co v slzách stěstí
občas zatřpytí se na řasách
matka-první guru člověka - je v Tvé podobě, milá Jano, synovi Tvému darem z nebes....
/Nkolásek Nikolásek z mateřského lánu vydařený klásek.../:-D ST*
29.04.2019 22:48:54 | Frr